2009. október 18., vasárnap

Lefutottuk


From Bozót fut
Tehát megvolt a Női Futógála is.

Úgy gondoltam, lefutom mindkét távot és végül úgy alakult, hogy még egy váltó első embere is lettem. Időben értem a tett színhelyére, hála érte egy ismeretlen környékbelinek aki felvett és elvitt kocsival az állomásig. Menet közben benyomtam egy gyorséttermi tejeskávét kakaóscsigával körítve (lotsa carbs :) és felrajzoltam Troyt a trikómra.

Hamar eljött az első rajt, épphogy beraktam a cuccomat a ruhatárba, már ment is bemelegítés. Kihagytam aerobik bajnokunk bemelegítő gyakorlatait és inkább megkerestem Lydérchet egy puszi erejéig (a csomagosztásnál serénykedett), aztán beálltam a rajthoz. Péter Attila hülyeségei kíséretében eldördült a rajt és gyorsan lezavartuk a 3,1km-t. Egy kis keringés volt a Ligetben és már vége is volt, 15:20, ha jól nyomtam az órám.

Felkaptam gyorsan a dzsekim, hogy ne dermedjek meg, aztán elindultam ismerősöket felkutatni. Össze is találkoztam jónéhányukkal és a leendő váltótársam is könnyedén megleltem. Egy kis nápolyi a befutócsomagból, ásványvíz, tracsi, pisiszünet és már mehettünk is a 10km rajtjához. Yu-val döcögtünk a váltóhelyig. Egész jó volt az útvonal, a fordítókat szeretem, mert jó nézni a szembejövőket, keresni az ismerősöket és jó nagy "Hajrááááá!"-kat ordítani :) A váltóhelyen gyorsan letéptem a chipet, rátapasztottam társam bokájára és már suhantunk is tovább. Yu kicsit belassult, gondoltam, majd utolér, de végül 37másodperccel megelőztem őt és 54:10 lett a vége. Ezer éve nem figyeltem 10km-es időt és nem is futottam meg rendesen ezeket a távokat, így ez most végre egy hivatalos PB. Bár remélem nem sokáig fog állni ;-)

2 megjegyzés:

  1. Először is gratulálok!
    Az időt mindig hiányoltam az írásaidból, de most végre találtam :)
    És látom, hogy azért van hova fejlődnöm :D

    VálaszTörlés
  2. Hmm...szoktam írni időt, ahol lényeges. Az én szintemen általában nem lényeges :)

    VálaszTörlés