2009. október 12., hétfő

Tervek

Itt az ősz és tervezgetni kezdtem, hogy mi fér még bele ebbe az évbe. Pénzügyileg még a vaj sem a zsömlémre, de azért tervezni jó :)
Tehát lássuk, milyen futásokat is szeretnék még idén (az edzegetéseket persze nem tudom most felsorolni, csak a versenyekre-túrákra gondolok)

Jövő hét végén Coca-Cola Női Futógála, új helyszínen a Városligetben. Remélem, jönnek kedves ismerősök(khm..Bogár, khm...Jucus...) és gyalogolgatunk is egyet, de persze futni is szándékozom a 10-es és a 3,5-es távon is. Talán folytatom a tavaly megkezdett hagyományt és szoknyát húzok. Azon gondolkodom, hogy full csiniben kéne lenyomni, hiszen nem hosszú a táv. Vicces volna:) Mondjuk miniszoknya, hosszú csizma, mintás harisnya, blúzocska/topocska? Mit szóltok? ;-)

23-án a Bécs-Budapest Szupermaraton befutója esedékes és ilyenkor az utolsó napi félmaratont külön számként is megrendezik. Kedves futóismerősök lesznek ott, sőt a blogrollon fellelhető Pecsenye egyéniben is végignyomja, úgyhogy jó lenne ott lenni, de a családot se kéne nagyon heccelnem a sok elmászkálással. Tehát ez még kérdéses.

folyt köv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése